Verzend- en leveringsbeleid

 

 

Betaling

Alle betalingen worden beveiligd door het betaalsysteem Mollie. Als u betaald via deze optie betaald u vooraf via internetbankieren vanaf uw eigen bank. De betaling is vrijwel direct bij ons binnen zodat we snel tot verzending/maken over kunnen gaan. Volg bij de betaling de stappen van iDEAL, u betaald bij ons niets extra voor het gebruik van iDEAL. De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.


Na het plaatsen van de bestelling, ontvang u een bevestiging van Mollie in uw mailbox. Heeft u deze niet ontvangen? Check de spambox en neem anders contact op (info@gayle-tks.nl).

 

Verzenden

De verzendkosten worden berekend aan de hand van de hoeveelheid en soort producten. Na betaling ontvangt u de Track and Trace code in uw mail. 


Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. We streven ernaar om uw pakket binnen 10 werkdagen na ontvangst van de bestelling per post te versturen.


Verkeerd verzendadres ingevuld?  

Zodra de bestelling verzonden is kunnen wij het adres helaas niet meer wijzigen. Als de bestelling nog niet verzonden is kunt u contact met ons opnemen via de mail (info@gayle-tks.nl). Als de bestelling niet afgeleverd kan worden omdat het adres niet klopt, wordt het pakket teruggestuurd. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij rekenen voor het opnieuw verzenden nogmaals de verzendkosten.


Retouren

Volgens het Europees recht heeft u tot en met 14 dagen na datum van ontvangst recht op het herroepingsrecht. Het pakket kan retour worden gestuurd naar:


studio t-k-s
t.a.v Gayle Tjong-Kim-Sang 
Greensheeldsstraat 23 

8017 GK Zwolle (NL)


Een retour wordt gemiddeld binnen 7 werkdagen verwerkt. De terugbetaling geschied indien een retour in goede staat is ontvangen en geschied op de bron van betaling.